Perheyritys pitää huolta henkilöstöstään

KATI on perheyritys, joka on toiminut kaivos- ja malminetsintäalalla jo vuodesta 1980. Yrityksemme perustajat työskentelivät toiminnan alkutaipaleella pitkään kenttätöissä muiden työntekijöiden mukana. Tämänkin ansiosta johdolla onkin alusta asti ollut läheinen ja mutkaton suhde työntekijöihin.

Yksi liiketoimintamme perusarvoista on Huolenpito henkilöstöstä, jonka mukaan lupaamme arvostaa pitkäaikaisia työsuhteita ja sitoutunutta henkilökuntaamme. Pidämme huolta työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla hyvät työolosuhteet ja työvälineet. Kohtelemme työntekijöitämme reilusti ja arvostavasti.

Millaista on kairaajan työ?

Tärkein osa työstämme on kivinäytteen kairaamista asiakkaillemme. Useimmat meille tulevista uusista työntekijöistä aloittavat työnsä apukairaajana. Tässä tehtävässä toimitaan työpareittain, tehden erilaisia kairausprosessiin liittyviä työvaiheita kairaajan apuna tai itsenäisesti. Työ on fyysistä, ja sitä tehdään sekä päivä- että yövuoroissa. Apukairaajan työstä on mahdollisuus edetä kairaajaksi tai muihin tehtäviin yrityksen sisällä.

Pääosa töistä tehdään Suomessa ja Ruotsissa, kaukana Kalajoen toimipisteestämme, joten viikoittainen matkustaminen on oleellinen osa työtä. Asiakkaistamme merkittävä osa on ulkomaisia, jonka vuoksi tarvitsemme englannin ja ruotsin kielen taitoisia työtekijöitä myös kenttätehtäviin.

Tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja hyvän meiningin!

Työntekijänämme saat käyttöösi hyvät ja turvalliset työvälineet ja varusteet. Kairaushenkilöstömme pääsee myös nauttimaan monipuolisesta ja kattavasta vakuutusturvasta ja työterveyshuollosta myös vapaa-ajallaan. Tuemme lisäksi työntekijöidemme liikuntaharrastuksia ja kehonhuoltoa.

Työn etuja ovat ehdottomasti myös vaihtuvissa maisemissa, luonnon keskellä työskentely sekä työporukka, jossa on hyvä henki ja huumori kukkii. Pitkän työviikon jälkeen aikaa jää runsaasti myös omien asioiden hoitamiselle ja harrastuksille.

Mitä toivomme työntekijöiltämme

Arvostamme työtä tekevää ja palveluhenkistä asennetta. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Raskaan kaluston ja pienkoneiden tuntemus on työssä eduksi, samoin aiemmin mainittu kielitaito ja taidot luonnossa liikkumiseen.

Erityisosaamistamme on työskentely ympäristön suhteen herkillä alueilla, joista osa on suojeltuja. Siksi luonnon ymmärtäminen ja siihen kunnioittavasti suhtautuminen on tärkeää jokaiselle työntekijällemme.

Millainen KATI on työpaikkana?

Työntekijämme kertovat, millaista meillä on olla töissä.

”Olen ollut Kati Oy:llä töissä noin kaksikymmentä vuotta. Välillä pitkätkin työpäivät kuluvat suurimmaksi osaksi metsässä. Työni parhaita puolia on vapaus – töissä saa tehdä omia päätöksiä ja työskennellä omassa tahdissaan. Työnantajana Kati Oy ottaa työntekijänsä hyvin huomioon.”

Juha Hirvi

Noora Hihnala

”Työskentelen Kati Oy:ssä Hallintojohtajana. Kati Oy:llä vallitsee innostava työilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki. Työvälineitä ja -tapoja kehitetään jatkuvasti, ja työssä on hyvät mahdollisuudet kouluttautua. Olen myös tyytyväinen yrityksen tapaan kohdella kaikkia työntekijöitään tasapuolisesti.”

Noora Hihnala

Jani Suomala

”Työssäni parasta ovat vaihtuvat työympäristöt: töiden ansiosta tulee käytyä paikoissa, joissa ei muuten ehkä tulisi käyneeksi. Työnantajana Kati Oy on hyvä, ja hyvyyteen on monia syitä. Esimerkiksi työterveys on todella kattava, ja myös liikunta- ja muut edut ovat kunnossa. Suosittelisin työpaikkaani ihmisille, jotka pitävät vaihtelevasta työstä ja luonnossa liikkumisesta.”

Jani Suomala

”Työtehtäväni ovat välillä raskaita ja välillä helpompia. Työssäni täytyy olla valmis mukautumaan sen mukaan, mitä ympäristössä tapahtuu. Parasta työssäni ovat työympäristön lisäksi työkaverit. Työni sopii ihmisille, jotka tahtovat työskennellä ulkona ja ovat valmiita tekemään myös ruumiillista työtä. Sellaisille ihmisille voisin työpaikkaani myös suositella.”

Suthat Duangprom

”Koska työpäivät ovat vaihtelevia, oppii töissä Kati Oy:llä joka päivä jotain uutta. Päädyin tänne töihin reilu viisi vuotta sitten sitten halutessani kokeilla jotakin uutta ja erilaista. Tässä työssä vaaditaan omaa aloitekykyä ja osaamista tehdä asioita itsenäisesti. Välillä tehtävät mahdollistavat hyvin myös luovuuden käyttämisen. ”

Touko Ala-pöntiö

Kiinnostuitko Katista työnantajana?
Hae työpaikkaa täyttämällä hakemus!
Täytä lomake