Malminetsinnän tekniset palvelut yhteistyössä Palsatech Oy:n ja Geovisor Oy:n kanssa

Malminetsintä ja Kati palveluketju

Tuotamme malminetsintään liittyvät tekniset kenttäpalvelut yhdessä kaivannaisalan kenttätutkimuspalveluja tuottavan Palsatech Oy:n sekä geofysiikan mittauksia ja kalliomekaniikan palveluja tuottavan Geovisor Oy:n kanssa.

Palsatech Oy

Palsatech Oy on pitkäaikainen, kotimainen kumppanimme, joka valmistelee työmaat kairausta varten sekä tuottaa laadukkaita kairausnäytteiden tutkimus-, käsittely- ja logistiikkapalveluja.

Geovisor Oy

Geovisor Oy on kumppanimme geofysiikan mittauksissa, joka tuottaa laadukkaita geofysiikan ja kalliomekaniikan tutkimus-, asennus- ja tietopalveluja. Geovisor Oy toteuttaa kaikki tarvittavat geofysiikan mittaukset asiantuntevasti.

Malminetsintää suunnittelemassa? Meiltä kokonaisvaltaiset palvelupaketit

Asiakkaanamme voit valita palveluvalikoimasta tarvitsemasi osat tai kokonaisvaltaisen palvelupaketin avaimet käteen -periaatteella malminetsintään. Näin voit vähentää investointeja kalustoon ja vapauttaa resursseja muuhun.

Maan ja kallion olosuhteiden seuranta

Myös maan ja kallion olosuhteiden seurantaan liittyvät projektit, kuten piezometrien, inklinometrien ja ekstensometrien asennukset kiinteässä yhteistyössä konsultoivien yritysten kanssa, kuuluvat malminetsinnän palveluihimme.

Yhteistyöverkostomme malminetsinnän tekniset- ja tutkimuspalvelut lyhyesti

  • Geokemian näytteenotto
  • Geofysiikan mittaukset (maasto- ja lentomittaukset)
  • Kairauksen kenttävalmistelut
  • Kairasydänten geotekninen käsittely
  • Näytteiden logistiikka ja varastointi
  • Kalliomekaaniset asennukset