Asiantuntija-apua infra- ja kalliorakentamiseen

KATI on toiminut malminetsinnän lisäksi tiiviisti kalliorakentamisen parissa. Kokeneina timanttikairauksen ammattilaisina pystymme tarjoamaan tietotaitomme erilaisiin infra- ja kalliorakentamiseen liittyviin projekteihin. Kokemus ja asiantuntemus vaativissa olosuhteissa ja ympäristöissä työskentelemisestä antaa meille eväät tarjota kattavaa palvelua myös kalliorakentamisen ja infrastruktuurirakentamisen hankkeiden parissa.

Ympäristöystävällisyys ja turvallisuus kalliorakentamisen keskiössä

Infra- ja kalliorakentamishankkeiden parissa voit luottaa siihen, että tarvittavat kairaukset tehdään ympäristöstä ja työmaan turvallisuudesta huolehtien. Kattavasti koulutettu ja ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa, että kairaustyöt suoritetaan ympäristölle parhaiten sopivalla tavalla. Jatkuva laadun tarkkailu ja huolellinen työskentely tapahtuvat kuitenkin sovitun aikataulun puitteissa.

Monipuoliset kairaus- ja mittauspalvelut

Timanttikairausta on mahdollista hyödyntää kalliorakentamisessa ja infrarakentamisessa etenkin kallionäytteenotossa ja erilaisten mittausten tekemisessä. Olemme olleet mukana monissa erilaisissa teollisuuden energiahankkeissa sekä maanpäällisissä, että maanalaisissa infrastruktuurin rakennushankkeissa.

Saatte kauttamme seuraavat infra- ja kalliorakentamisen erityispalvelut: