Haemme apukairaajia

Palkkaamme apukairaajia reissutyöhön. Apukairaaja työskentelee yhdessä kairaajan kanssa tehokkaana tiiminä. Työ tehdään Suomessa ja/tai Ruotsissa ja on kaksivuorotyötä. Olet viikon töissä ja sen jälkeen viikon vapaalla.

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja hakeaksesi paikkaa: puh. 0207430667

Yhteydenotot mieluiten klo 8-16 välillä. Voit laittaa hakemuksen myös sähköpostitse: info@oykatiab.com

Kairauskurssi Terrafamen geologeille

Kati Oy järjesti kairauskurssin Terrafamen geologeille Kalajoen toimipisteessä. Vajaat kaksi päivää kestäneelle kurssille, joka on todennäköisesti ensimmäinen laatuaan, osallistui kahdeksan geologia ja teknikkoa.

Kuvassa kurssilaiset ja KATIn henkilökuntaa

Kurssin perustamisen taustalla on Terrafamen päägeologin David Garcian idea, jonka hän esitti KATIlle. KATI on vastikään saanut valmiiksi kairausurakan Terrafamen kaivosalueella ja uusi kairausohjelma on piakkoin alkamassa, joten aihe oli hyvin ajankohtainen.

Kurssille osallistunut Projektigeologi Anssi Mäkisalo kuvailee kurssin tausta-ajatusta ja merkitystä seuraaavasti:

”Geologien tietämys kairauksesta on perinteisesti pelkästään kokemusperäistä, mutta eihän sen tarvitse olla niin. Parhaassa tapauksessa muutaman päivän opiskelulla ja käytännön opastuksella voidaan kuitata vuosien mittainen yrittämisen ja erehtymisen kautta oppiminen. Tämä kurssi jälleen kerran alleviivasi hyvän kommunikoinnin tärkeyttä kairaajien ja geologien välillä. Paljon aikaa, rahaa ja harmia voidaan säästää kun molemmat osapuolet ymmärtävät paremmin toistensa tavoitteita ja työtapoja.

Kalajoen kurssin jälkeen meillä on paljon enemmän tietoa kairauksen haasteista ja mahdollisuuksista. Iso kiitos Markku Ojalalle ja KATI tiimille!”

Kurssin aika käytiin läpi kaikki kairauksen perusasiat, mutta myös paljon uusia ja hyödyllisiä lisäpalveluja kuten erilaiset mittaukset ja suljettu kierto kairauksessa. Kurssin ajatuksena oli antaa geologeille työkaluja kairausohjelman suunnittelusta lähtien sen valvomiseen ja yhteistyöhön kairaaajien kanssa. Epäilemättä näillä eväillä lopputuloksena on sujuvasti toimivat kairausprojektit.

”On erittäin tärkeää että geologit ja kairaajat ovat tietoisia toistensa vahvuuksista ja heikkouksista. Kun tiedämme mitä haasteita tulemme kohtaamaan, projektin tehokkuus paranee ja riski työtapaturmiin pienenee. Haluan onnitella Oy Kati Ab:ta heidän aloitteellisuudestaan järjestää Kairauskurssi Geologeille.” David Garcia, päägeologi – Terrafame

KATI FEM-messuilla Levillä 31.10.

FEM KATI Oy osallistuu FEM-konferenssiin ja -messuille Levillä. Tervetuloa vierailemaan osastollemme B-28!

Perinteikäs tapahtuma järjestetään 29.10 – 31.10.2019. Lisätietoa löytyy tästä linkistä.

KATI FEM-messuilla 29.10.

FEM

KATI Oy osallistuu FEM-konferenssiin ja -messuille Levillä. Tervetuloa vierailemaan osastollemme B-28!

Perinteikäs tapahtuma järjestetään 29.10 – 31.10.2019. Lisätietoa löytyy tästä linkistä.

Tiedote yhteistyökumppaneille

Yhtiömme Oy Kati Ab Kalajoki jakaantui 1.1.2019 kahdeksi eri yhtiöksi. Jakaantumisen syynä on toteuttamamme sukupolvenvaihdos perheyrityksessämme. Kokonaisjakautumisessa syntyi kaksi eri yhtiötä; Kati Capital Oy ja Oy Kati Ab Kalajoki. Jälkimmäinen yhtiö jatkaa toimintaa samalla nimellä kuin vanha KATI. Myös yhtiön toimiva johto, liiketoiminta ja resurssit säilyvät ennallaan.

Huomioikaa, että liiketoimintayhtiö Oy Kati Ab Kalajoki:n y-tunnus muuttuu tämän muutoksen yhteydessä.

Uusi Y-tunnus on 2934648-6. Vanha y-tunnuksemme ei ole enää voimassa.

Lisätietoa jakaantumisesta saatte tarvittaessa toimitusjohtaja Markku Ojalalta tai liiketoimintajohtaja Matti Rautakoskelta.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Kiitämme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä vuonna 2018.

Toivotamme kaikille hyvää Joulua ja menestystä vuodelle 2019!

 

Tervetuloa Finnmateria-messuille!

Olemme mukana Finnmateria-messuilla 21.-22.11.2018.

Nähdään osastollamme B-448!

Tervetuloa Euro Mine Expoon Skellefteåssa

16KATI Oy on jälleen mukana Euro Mine Expossa 12.-14.6.2018. Messut pidetään tuttuun tapaan Skellefteåssa.

Tervetuloa osastollemme no. 164 Zinc halliin!

Katso osastomme sijainti tästä

Vuoden Ympäristöteko myönnettiin KATI Oy:lle

Vuoden ympäristöteko 2013 palkittiin Tampereen kaivosteknologiamessuilla

Mari Pantsar-Kallio Työ- ja elinkeinoministeriöstä luovuttu palkinnon KATI Oy:n Matti RautakoskelleMessujen yhteydessä jaettiin ensimmäistä kertaa kaivosalan uusi tunnustuspalkinto, Vuoden ympäristöteko. Työ- ja elinkeinoministeriön strateginen johtaja Mari Pantsar-Kallio luovutti palkinnon KATI Oy:lle messujen avajaisseminaarissa.

Palkintoraatiin kuuluivat GTK:n pääjohtaja Elias Ekdahl, Kaivannaisteollisuus ry:n puheenjohtaja Tarmo Tuominen ja Vuorimiesyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Harri Natunen. Raati perustelee voittajan valintaa pitkäjänteisellä ja esimerkillisellä työllä toiminnan ympäristöystävällisyydessä sekä kairauslaitteiston kehittämisessä. Tästä esimerkkinä mainittiin suljetun kierron järjestelmä, jota KATI käyttää kaivosyhtiö Anglo Americanin (AA Sakatti Mining Oy) tutkimuskohteessa Sodankylässä.

Järjestelmä on kehitetty yhteistyössä Anglo Americanin kanssa ja se on ollut käytössä neljän vuoden ajan. Suljetun kierron avulla supistetaan kairaustyössä käytettävän veden määrää ja vähennetään tutkimustoiminnasta ympäristöön jääviä jälkiä.

KATI Oy kiittää yhteistyökumppaniaan Anglo Americania ja heidän asiantuntijaverkostoaan tuesta suljetun kierron kehittämisessä.

www.euromining.fi