Tiedote yhteistyökumppaneille

Yhtiömme Oy Kati Ab Kalajoki jakaantui 1.1.2019 kahdeksi eri yhtiöksi. Jakaantumisen syynä on toteuttamamme sukupolvenvaihdos perheyrityksessämme. Kokonaisjakautumisessa syntyi kaksi eri yhtiötä; Kati Capital Oy ja Oy Kati Ab Kalajoki. Jälkimmäinen yhtiö jatkaa toimintaa samalla nimellä kuin vanha KATI. Myös yhtiön toimiva johto, liiketoiminta ja resurssit säilyvät ennallaan.

Huomioikaa, että liiketoimintayhtiö Oy Kati Ab Kalajoki:n y-tunnus muuttuu tämän muutoksen yhteydessä.

Uusi Y-tunnus on 2934648-6. Vanha y-tunnuksemme ei ole enää voimassa.

Lisätietoa jakaantumisesta saatte tarvittaessa toimitusjohtaja Markku Ojalalta tai liiketoimintajohtaja Matti Rautakoskelta.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Kiitämme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä vuonna 2018.

Toivotamme kaikille hyvää Joulua ja menestystä vuodelle 2019!

 

Tervetuloa Finnmateria-messuille!

Olemme mukana Finnmateria-messuilla 21.-22.11.2018.

Nähdään osastollamme B-448!

Tervetuloa Euro Mine Expoon Skellefteåssa

16KATI Oy on jälleen mukana Euro Mine Expossa 12.-14.6.2018. Messut pidetään tuttuun tapaan Skellefteåssa.

Tervetuloa osastollemme no. 164 Zinc halliin!

Katso osastomme sijainti tästä

KATI FEM-messuilla Levillä 31.10.

Fem konferenssiKATI Oy osallistuu FEM-konferenssiin ja -messuille Levillä 31. lokakuuta 2017. Tervetuloa vierailemaan osastollemme B-28!

Perinteikäs tapahtuma järjestetään 31.10 – 2.11.2017. Lisätietoa löytyy tästä linkistä.

 

Vuoden Ympäristöteko myönnettiin KATI Oy:lle

Vuoden ympäristöteko 2013 palkittiin Tampereen kaivosteknologiamessuilla

Mari Pantsar-Kallio Työ- ja elinkeinoministeriöstä luovuttu palkinnon KATI Oy:n Matti RautakoskelleMessujen yhteydessä jaettiin ensimmäistä kertaa kaivosalan uusi tunnustuspalkinto, Vuoden ympäristöteko. Työ- ja elinkeinoministeriön strateginen johtaja Mari Pantsar-Kallio luovutti palkinnon KATI Oy:lle messujen avajaisseminaarissa.

Palkintoraatiin kuuluivat GTK:n pääjohtaja Elias Ekdahl, Kaivannaisteollisuus ry:n puheenjohtaja Tarmo Tuominen ja Vuorimiesyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Harri Natunen. Raati perustelee voittajan valintaa pitkäjänteisellä ja esimerkillisellä työllä toiminnan ympäristöystävällisyydessä sekä kairauslaitteiston kehittämisessä. Tästä esimerkkinä mainittiin suljetun kierron järjestelmä, jota KATI käyttää kaivosyhtiö Anglo Americanin (AA Sakatti Mining Oy) tutkimuskohteessa Sodankylässä.

Järjestelmä on kehitetty yhteistyössä Anglo Americanin kanssa ja se on ollut käytössä neljän vuoden ajan. Suljetun kierron avulla supistetaan kairaustyössä käytettävän veden määrää ja vähennetään tutkimustoiminnasta ympäristöön jääviä jälkiä.

KATI Oy kiittää yhteistyökumppaniaan Anglo Americania ja heidän asiantuntijaverkostoaan tuesta suljetun kierron kehittämisessä.

www.euromining.fi