Kenttäpalvelut yhteistyössä Palsatech Oy:n ja Geovisor Oy:n kanssa

Kenttäpalvelut

Palveluihimme kuuluu myös kenttätutkimus, joka liittyy useimmiten malminetsinnän alkuvaiheeseen. Tuotamme kenttäpalvelut yhdessä kaivannaisalan kenttätutkimuspalveluja tuottavan Palsatech Oy:n sekä geofysiikan ja kalliomekaniikan palveluja tuottavan Geovisor Oy:n kanssa.

Palsatech Oy

Palsatech Oy on pitkäaikainen, kotimainen kumppanimme, joka valmistelee työmaat kairausta varten sekä tuottaa laadukkaita kairausnäytteiden tutkimus-, käsittely- ja logistiikkapalveluja.

Geovisor Oy

Geovisor Oy on kumppanimme geofysiikan mittauksissa, joka tuottaa laadukkaita geofysiikan ja kalliomekaniikan tutkimus-, asennus- ja tietopalveluja.

Suunnitelmissa malminetsintä tai louhinta? Meiltä kokonaisvaltaiset palvelupaketit

Asiakkaanamme voit valita palveluvalikoimasta tarvitsemasi osat tai kokonaisvaltaisen palvelupaketin avaimet käteen -periaatteella. Näin voit vähentää investointeja kalustoon ja vapauttaa resursseja muuhun.

Maan ja kallion olosuhteiden seuranta

Myös maan ja kallion olosuhteiden seurantaan liittyvät projektit, kuten piezometrien, inklinometrien ja ekstensometrien asennukset kiinteässä yhteistyössä konsultoivien yritysten kanssa, kuuluvat palveluihimme.

KATI Oy:n kenttäpalvelut ja kenttätutkimus

  • Geokemian näytteenotto
  • Geofysiikan maasto- ja lentomittaukset
  • Kairauksen kenttävalmistelut
  • Kairasydänten geotekninen käsittely
  • Näytteiden logistiikka ja varastointi
  • Kalliomekaaniset asennukset